ABOUT

2Big4Words is een pop/rockcoverband die elke tent op z'n kop zet. De band heeft een breed repertoire met nummers van o.m. Toto, De Dijk, Van Halen en Stevie Wonder.

2Big4Words bestaat uit de volgende muzikanten:


Jan Klapwijk
- Vocals -
De frontman, leadzanger, drijvende kracht en oprichter van de band. Jan is een echte rock/popzanger en heeft zijn muzikale sporen ruim verdiend in bekende bands als Line (met Robby Valentine) en Jack in the Box. Hij is een waar podiumbeest en met zijn ervaring maakt hij elk optreden tot een feest. Naast optreden met 2Big4Words zingt Jan ook bij het Duo Rot & Vervelend op bedrijfsfeesten en andere grote evenementen.
Omar Niamut
- Guitars -
De gitaarvirtuoos van de band. Als trotse bezitter van een gele, door Steve Vai gesigneerde JEM gitaar speelt hij de strakste lijnen en solo´s. Hiermee steelt hij bij elk optreden weer de show. Omar speelde eerder in progressive rock band Sinister Street. Ook begeleidde hij korte tijd singer/songwriter Daisy Cools.
Evelien Sellers
- Sax & Vocals -
Speelt alt- en sopraansaxofoon en zingt backing vocals. Evelien geeft de band een eigen geluid en weet het publiek te raken met haar swingende sax. Het geeft Evelien een kick om vette solo´s en strakke partijen neer te zetten met de band. Naast 2Big4Words speelt Evelien ook Absolutely Floyd, Fat Sue en het trio Los Jazzicos.
Pim Gout
- Keys -
Is verantwoordelijk voor de toetspartijen en backing vocals. Pim tovert op de juiste momenten verrassende intro´s, subtiele lijntjes en zelfs complete symfonieën uit zijn Korg M3 keyboard. Samen met Jan en Gertruud is hij de entertainer van de band en neemt het publiek mee met zijn capriolen en verkleedpartijen. Pim speelt naast 2Big4Words ook in de allround-coverband KindaGogo.
Edward Coster
- Drums -
Dr. Coster versterkt de band sinds 2008 op de drums en is verantwoordelijk voor de ritmes en grooves. Door de klik met bassist Pieter, die hij kent van een Delftse studentenband, staat de ritmesectie als een huis. Edward geeft ook drumles.
Pieter Kitslaar
- Bass -
De bassist van 2Big4Words. Hij stuwt de band naar ongekende hoogten. Naast elektrische bas speelt Pieter ook jazz op contrabas. Als de band knalt, kan je Pieter nog wel eens betrappen op voorzichtige danspasjes!
Gertruud Scholte
- Vocals -
Artiestennaam Tuut. Een écht podiumdier en geweldige vocaliste op alle fronten. Buiten 2Big4Words speelt ze nog in een aantal gerenommeerde bands zoals Jazz or No, Absolutely Floyd en Sparks and Sizzles.